Monteur zonnepanelen – Abiant – Groningen

JobID = 5e0.08

Ben jij een echte aanpakker, heb jij elektrotechnische kennis en geen hoogtevrees? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als monteur zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het monteren van zonnepanelen op het dak en de omvorming richting de meterkast. Deze werkzaamheden voer je uit samen met een andere collega.

Heb jij geen ervaring met het installeren van zonnepanelen, maar wel ervaring als elektromonteur? Dan komen wij ook graag met jou in contact.

Voor diverse opdrachtgevers in Drenthe zijn wij op zoek naar monteurs zonnepanelen. De werkzaamheden zijn erg divers. Het ene moment plaats je zonnepanelen op het dak van een grote boerderij, de volgende dag plaats je zonnepanelen op het dak van een rijtjeswoning. Er staat een compleet ingerichte bus voor je klaar waarmee je op pad gaat.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een leuk en gezellig team. Plezier in het werk vinden wij erg belangrijk. En wil jij je blijven ontwikkelen? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om cursussen of opleidingen te volgen. Het salaris varieert van € 13,- tot € 17,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring.

Spreekt de vacature van monteur zonnepanelen jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 28 november 2020. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00.

Lees meer…