Medewerker klantenservice – Tempo-Team – Groningen

JobID = 52e0.07

Wat is er nieuw aan dezevacature? Je kunt al vanaf 24 uur op deze afdeling werken,hierbij kun je zelf kiezen wat jouw contractwaarde zal zijn.Daarnaast krijg je een computer met besturingssysteem MacOS inbruikleen om thuis te kunnen werken! 

Als klantenservice medewerker voor dit groot Amerikaanselektronicamerk sluit je je niet zomaar ergens bij aan, maar jevoegt juist iets toe. Jij bent uniek en krijgt hier dan ook de kansom op jouw manier het verschil te maken. Als callcenter medewerkerkom je te werken op een plek waar technologie en persoonlijkheidsamenkomen.

Wat ga jedoen?
Met de technische kennis engesprekstechnieken die je opdoet tijdens een volledig betaaldetraining van vier weken zorg jij er als klantenservice medewerkervoor dat elk probleem snel en vakkundig wordt opgelost. Vanproductinformatie, het gebruik van software, installatie en updatestot hardware problemen, jij weet een passende oplossing te bieden.Maak de klant blij en ervaar hoe jij daar als klantenservicemedewerker zelf ook blij van wordt.

Klantenservice medewerker. What’s in it forme?
Naast een betaalde training waar je ook in de toekomst nog iets aan hebt bieden wij jouook…

Wat verwachten wij van jou alsklantenservice medewerker?
Je gaat aande slag voor een groot Amerikaans elektronicamerk, een goedebeheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is dan ookbelangrijk. Daarnaast…

Werken bijTranscom
Transcom, een facilitaircallcenter gelegen achter het Zernike in Groningen, verzorgt deklantenservice voor dit groot Amerikaans elektronicamerk. Ga aan deslag als klantenservice medewerker bij Transcom en geef je carrièreeen boost, hier zitten namelijk de pro’s op het gebied vanklantenservice. Naast de beste service bieden en jezelf ontwikkelenvinden we ook ontspanning erg belangrijk. Een potje tafelvoetbal,darts, een wandeling of lekkere lunch behoren dan ook allemaal totde mogelijkheden in de pauze.

Zie jij jezelfhier wel zitten? Solliciteer dan direct via onderstaande button.Heb je nog vragen? Bel ons op 050 3663926 of app naar 06 83247169.Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open vooriedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…