Kwaliteitsmedewerker – Progressive Recruitment – Groningen

JobID = 25y0.07

Heb jij ervaring in de voedselveiligheid en metproject management, en heb jij een scherp oog voor kwaliteit? Danben ik opzoek naar jou! Voor een klant in devoedingsmiddelenindustrie in de regio Groningen ben ik opzoek naareen Quality Engineer. Als Quality Engineer houd je je bezig met hetonwikkelen, implementeren en verbeteren van de kwaliteit van deproducten en processen. Jouw profiel: HBO/WO diploma inlevensmiddelentechnologie of een soortgelijke opleiding Minstens 5jaar relevante werkervaring Nauwkeuring en sterke analytischeskills Ervaring in voedselveiligheid Kennis van Quality Managementsystemen (FSSC, HACCP, ISO) Kan goed communiceren met verschillendeafdelingen van het bedrijf Jouw verantwoordelijkheden:Voedselveiligheid en kwaliteits procedures ontwikkelen enimplementeren Risico analyses aansturen, uitvoeren en evaluerenValidatie methodes ontwikkelen, goedkeuren en standaardiseren voorprocessen Pro-actief mogelijkheden ontdekken en onderzoeken voorverbeteringen van de productiviteit, voedselveiligheid enkwaliteitsstandaard Projectdetails Startdatum: zo snel mogelijkDuur: 6 maanden Regio: Groningen Geinteresseerd? Solliciteer nudoor je CV op te sturen naar (at)

Lees meer…