Installatiemonteur – Abiant – Groningen

JobID = 1a0.08

Vind jij het leuk om zelfstandig op pad te gaan voor het plaatsen van een warmtepomp? En heb jij geen problemen met het aanleggen van vloerverwarming? Dan is deze vacature iets voor jou!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een allround installatiemonteur die vanaf de eerste dag zelfstandig op pad kan met zijn eigen ingerichte servicebus.

Onze opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand is op zoek naar een installatiemonteur die zelfstandig een installatieklus kan doen, maar ook geen probleem heeft om een grote nieuwbouw klus met een collega uit te voeren. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van leidingwerk, zinken dakwerk, riolering, badkamers en cv-ketels. De laatste jaren hebben ze zich gespecialiseerd in het aanleggen van warmtepompen, het aanleggen van vloerverwarming en zonnepanelen.

Wij bieden een leuke en afwisselende baan bij een bedrijf waar je je nog volop kunt ontwikkelen. Het salaris varieert van € 12,- tot € 17,- bruto per uur; afhankelijk van kennis en ervaring.

Spreekt deze vacature als installatiemonteur jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 28 november. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00.

Lees meer…