Supervisor, USP – Thermo Fisher Scientific – GroningenValidation Engineer – Thermo…

JobID = 14n0.26

JobID = 14n0.26

JobID = 10j0.26

JobID = 2b0.11

Ben jij op zoek naar uitdagend productiewerk en ben je bereid om in 5 ploegen te werken? Dan is dit wellicht de functie voor jou.
Voor een grote fabriek in Hoogezand zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerkers. Je zal je samen met je collega's bezig houden met het produceren van luiers en soortgelijke producten.

Hoe ziet je dag er uit: &l…

Lees meer…

JobID = 57n0.11

Ben jij op zoek naar een nieuwe top uitdaging als procesoperator, heb jij werkervaring in de chemie of wil je hier ervaring in opdoen? Ben jij daarnaast in het bezit van je operator B en/of C studie en zoek jij afwisseling in je werkzaamheden? Reageer dan snel door op de button "solliciteren" te klikken!

Als procesoperator houd jij je niet al…

Lees meer…

JobID = 54g0.11

Jij bent op zoek naar een uiteenlopende, uitdagende baan waarin jij je kunt ontwikkelen van ambitieuze starter tot volwaardig professional. Jij ambieert een functie in de financiële of verzekeringssector, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen. Tot slot zie jij jezelf het liefst werken in een functie waarin je nooit stopt met leren en waarin jij kan blijven groeien. Drie keer check…

Lees meer…

JobID = 53f0.11

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan als procesoperator? Heb jij ervaring in de chemie of wil je hier je kennis in ontwikkelen en ben jij daarnaast in het bezig van een operator B en/of C diploma? Wil jij een baan met uitzicht op een vast contract? Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageer snel door op de button "sollic…

Lees meer…

JobID = 53f0.11

Vind jij het prettig om te werken met targets en werk jij er hard voor om deze te behalen? Ben jij commercieel ingesteld en heb jij ervaring in een sales rol? Dan zoeken wij jou!

Uitzendbureau Manpower zoekt een commercieel medewerker binnendienst (B2B) in Groningen. Het betreft een zeer commerciële functie waarbij je zelfstandig op pad gaat. Je werkdag bestaat ged…

Lees meer…

JobID = 52e0.11

Dit betreft een flexibele functie. Je wordt ongeveer 12 uur per week flexibel ingepland op de maandag, dinsdag en donderdag. Als pedagogisch medewerker ga je kinderen van 4 tot 12 jaar in groepsverba...